fbpx

Afternoon Tea for 2

”AFTERNOON TEA” i hjertet af Herning

– en kultur som kredser om nærvær og livsnyderi. WE LOVE IT. #vielskerdetvilaver

Afternoon Tea er en råhyggelig kultur især velkendt fra vores nabo Storbritannien. Den handler om det lette og søde valg til den lille sult mellem frokosten og aftensmaden. Traditionelt serveres flere slags småt og sødt sammen med en kande te og herefter deles herlighederne i en ægte hyggestund mellem to – ”Tea for 2”.

En kultur vi Poulsen’ere kun kan elske, vi er jo cafeen med sjæl og hygge i særklasse. Og med Afternoon Tea kredses der jo om hygge, nærvær og søde sager – what’s not to love?

Derfor lancerede vi i 2016, takket være vores dygtige Køkkenchef og australske kok, denne kulturelle ”lækkerhed” mand. – tors. mellem kl. 14.00 – 16.00. De små og søde valg vil alle bestå af ren kræs, der varierer efter kokkens valg. Hertil serveres te fra vores samarbejdspartner ”Perch’s Thehandel”. Der er således 2 kander ad libitum og valgfri te inkluderet i ”Afternoon Tea for 2”. Psst… teen kan ombyttes til kaffe eller kakao.

Invitér din sjæleven med i hjertet af Herning og nyd jeres helt egen hyggestund omkring ”Afternoon Tea”. Dog har den høje efterspørgsel gjort at det nu er en nødvendighed at forudbestille. Dette gøres blot på vores telefon: 97120944.
Prisen er 145,- pr. person – minimum 2 kuverter. Det er også muligt at ombytte sin te til sort kaffe eller varm kakao.

Vi GLÆDER OS HELT VILDT til at indføre denne kultur i vores by, som i sandhed kredser om nærvær og livsnyderi.

 

 

Huset Poulsen er Hernings ældste brasserie beliggende i centrum af Herning på en af stadens gamle pladser, Poulsens Plads. Huset Poulsen er i dag et brasserie men vi startede for årtier siden som Cafe Poulsen. Huset Poulsen er et levende spisested i Herning, bestående af et brasserie / cafe / restaurant og en selskabsrestaurant ved navn Poulsen 1ste. Huset Poulsen er en familieejet og –drevet spisested & restaurant i Herning med fokus på frisk fisk, boble brunch og kvalitetsbevidsthed. Sammen med vores 45 medarbejdere værdsætter vi hver dag at kunne tilbyde vores gæster en unik ramme for behagelige helhedsoplevelser hvor sjæl, holdning & hygge er i højsædet. Vi stræber hele tiden efter at blive et af de absolut mest foretrukne spisesteder i Herning grundet vores adfærd. Adfærd udvist i vores gøren med ansvar overfor maden, miljøet, medarbejdervelfærden, kulturen og hyggen.