fbpx

Book bord

BOOK BORD HOS CAFE POULSEN

[us_image image=”4475″ size=”shop_single” align=”center”][us_separator][us_separator]

1.

Alle reservationer kræver godkendelse fra Cafe Poulsen før at reservationen er gyldig. Godkendelser sker indenfor 24 timer. Booker I uden for vores åbningstid, svarer vi hurtigst muligt, når vi igen åbner.

2.

I kan ikke booke bord til lørdag / brunchbuffet – dette skal foregå telefonisk

3.

Er I 7 personer eller over som ønsker at reservere:
Er I 7 personer eller over som ønskser at reservere et bord, kan I ikke reseservere bord online.
Vi beder jer venligst ringe på: 97120944. På forhånd tak.

 

Mange tak fordi du læste med og vi glæder os til at byder jer velkommen inden for.

 

Mange hjertelige hilsner
Cafe Poulsen & Poulsen’erne

[us_btn label=”BOOK BORD NU – KLIK HER” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.cafepoulsen.dk%2Fbook-et-bord-nu%2F|||” style=”3″ font_size=”20px” align=”center”][us_separator]

Cafe Poulsen er Hernings ældste cafe beliggende i centrum Herning på en af stadens gamle pladser, Poulsens Plads. Cafe Poulsen er en del af Huset Poulsen. Huset Poulsen er et levende spisested i Herning, bestående af restaurant Poulsen 1ste og Cafe Poulsen. Huset Poulsen er to familieejede og –drevede restauranter i Herning. Sammen med vores 45 medarbejdere værdsætter vi hver dag at kunne tilbyde vores gæster en unik ramme for behagelige helhedsoplevelser hvor sjæl, holdning & hygge er i højsædet. Vi stræber hele tiden efter at blive et af de absolut mest foretrukne spisesteder i Herning grundet vores adfærd. Adfærd udvist i vores gøren med ansvar overfor maden, miljøet, medarbejdervelfærden, kulturen og hyggen.