fbpx

Brunchbuffet

Vores lørdags brunchbuffet er lukket grundet COVID. Derfor tilbyder vi hver  lørdag en lækker og fuldendt brunchoplevelse på bræt.
Se nedenstående billede.

 

 

 

 

Eksklusiv brunch som buffet i hjertet af Herning – hver lørdag

Vores Brunchbuffet er lukket på ubestemt tid. Vi kan ikke endnu give en dato hvor den åbner igen, da vi i hvert fald holder den lukket til vi finder den forsvarlig at åbne igen. Det er beklageligt men nødvendigt af hensyn til hygiejne og ansvarlighed overfor hinanden. MEN vi laver derfor en lækker brunch til 198,- i stedet som består af et kvalitetsbetonet brunchbræt fuld af lækkerier efterfulgt af en skøn sød anretning.Se billedet for al information. Husk vi anbefaler at booke bord på 97120944.

Hver lørdag serverer vi vores helt unikke og eksklusive brunch i Herning. Vores brunch serveres som brunchbuffet i cafeens flotte og hyggelige lokaler. Den er som altid fuld af kvalitet, kræs, økologi og friske råvarer. Det er nødvendigt at reservere bord til brunchbuffeten, helst i god tid, da den oftest er helt booket op. Reservér på: 97120944.

I kan booke bord til lørdags brunchbuffeten i følgende tidsrum:
kl. 10.30 – 12.30

Vi har taget endnu et skridt i den kvalitetsbevidste retning, siden vi fik COPENHAGEN COFFEE LAB som vores kaffeleverandør. COPENHAGEN COFFEE LAB er et dansk mikroristeri, hvor kaffen er et håndværk af særklasse.
Vi er derfor blevet endnu mere stolte af vores brunchbuffet som altid bugner af friske råvarer, masser af økologi, hvor det er muligt og ad libitum Cafe Latte, cappuccino, kakao og brasiliansk stempelkaffe som det eneste sted i Herning. Derudover har vi naturligvis også ad libitum juice og te.

Brunchbuffeten består bl. a. af:

Hjemmelavede pandekager med honningnødder og sirup
Yoghurt, skyr, hjemmeristet müsli og bærcoulis
Scrambled eggs, smilende øko æg
Brunchpølser og bacon
Hjemmelavede grønsagstærter med fyld
Ferskrøgede laksebidder
Hjemmelavede ovnristede paprikakartofler
Vores helt egen kryddermayo som I kender den
Mini rejecocktail
Honningglaseret grape
Fade med frisk salat og grønt
Dagens fisk
Caprese
Stort pølsebræt med pesto og grønt
Stort ostebræt med oliven og salt mandler
Smoothieshots
Store frugtfade
Nutella
Lyst og groft brød
Rugbrød
Hjemmebagt brød & smør

Ad libitum drikkevarer – Cafe Latte, Brasiliensk stempelkaffe, flere slags juice, te, varm kakao, Cortado m.m.

245 kr. pr. person

* Børn under 10 år = ½ pris.
* Børn under 3 år = gratis
Dog gælder dette ikke ved booking af større selskab, her betales der fuld pris pr. stol og kuvert vi dækker op til.

Huset Poulsen er Hernings ældste brasserie beliggende i centrum på en af stadens gamle pladser, Poulsens Plads. Cafe Poulsen er en del af Huset Poulsen. Huset Poulsen er et levende spisested i Herning, bestående af restaurant Poulsen 1ste og Cafe Poulsen. Huset Poulsen er to familieejede og –drevede restauranter i Herning. Sammen med vores 45 medarbejdere værdsætter vi hver dag at kunne tilbyde vores gæster en unik ramme for behagelige helhedsoplevelser hvor sjæl, holdning & hygge er i højsædet. Vi stræber hele tiden efter at blive et af de absolut mest foretrukne spisesteder i Herning grundet vores adfærd. Adfærd udvist i vores gøren med ansvar overfor maden, miljøet, medarbejdervelfærden, kulturen og hyggen.