CPH COFFEE LAB

[us_page_title description=”1″ font_size=”1.8rem” inline=”1″]
[us_breadcrumbs show_current=”1″ font_size=”0.9rem” align=”right”]
Hånden på kaffehjertet – vi er stolte af at præsentere vores kaffeleverandør: COPENHAGEN COFFEE LAB
[us_separator show_line=”1″ line_width=”default”][us_image image=”2366″ align=”center” img_link_new_tab=”” size=”full” link=””]
COPENHAGEN COFFEE LAB er et engageret team som brænder for sand kvalitetskaffe – her banker hjertet for kaffe som en videnskab med lidenskab.

Vi blev mødt af et risteri grundlagt af energiske mennesker med sans for købmandskab og interesse for gensidigt gode aftaler, hvor inspiration og ping-pong får friløb. De er et ungt team som alle drives af at udvikle og udforske kaffens egenskaber og universet omkring den. Deres fælles drøm var at skabe et risteri, hvor markedets absolut bedste bønner blev ristet. En drøm, vi på Cafe Poulsen synes, de har opnået med manér. Copenhagen Coffee Lab’s kaffe ligger uden tvivl i den eksklusive ende af kvalitetsskalaen.

Derfor glædes vi nu ved at kunne tilbyde alle vores kaffeglade gæster denne store kaffeoplevelse i hver kop, vi serverer.

 

Læs mere om dem og deres gode kaffeinitiativer på:

www.cphcoffeelab.com

[us_grid type=”s” post_type=”attachment” items_quantity=”” images=”2355,2357,2358,2359,2360,2361″ orderby=”post__in” items_gap=”” columns=”6″ items_layout=”gallery_default” img_size=”us_350_350_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”6″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_cols=”2″]