fbpx

Gavekort til Poulsen

Gavekort til Huset Poulsen

Kære Gæst

Husk nu at passe på dit gavekort ind til os. Det gælder i 3 år fra udstedelsesdato og vi glæder os sådan til at byde jer velkommen inden for.

Derfor beder vi jer passe på gavekortet, da det kan blive slidt hvis det ikke opbevares med eftertanke.

Vi anbefaler at I ikke opbevarer gavekortet i jeres pung, medmindre I har tænkt jer at bruge det inden for kort tid. Gavekortet skades hurtigt når det slides på den måde.

Vi anbefaler, at I lægger gavekortet et sted uden direkte sol derhjemme, indtil det skal bruges.

Vores gavekort består af en stregkode med et tilhørende nummer. Skulle det værste ske at stregkoden og det tilhørende nummer ikke kan læses længere, er gavekortet ugyldigt. Vi har ikke nogen mulighed for at registrere/finde det i vores system uden ovenstående. Vi kan ikke tilgå databasen på anden vis end via stregkoden eller de tilhørende tal. Så selv ikke salgsdato eller kreditkorttransaktion kan anvendes. Da disse to systemer ikke har noget med hinanden af gøre.

Så lov os I passer på jeres gavekort.

Vi glæder os sådan til I kommer og besøger os.

 

__________________________________________________

Huset Poulsen er Hernings ældste brasserie beliggende i centrum af Herning på en af stadens gamle pladser, Poulsens Plads. Huset Poulsen er i dag et brasserie men vi startede for årtier siden som Cafe Poulsen. Huset Poulsen er et levende spisested i Herning, bestående af et brasserie / cafe / restaurant og en selskabsrestaurant ved navn Poulsen 1ste. Huset Poulsen er en familieejet og –drevet spisested & restaurant i Herning. Sammen med vores 45 medarbejdere værdsætter vi hver dag at kunne tilbyde vores gæster en unik ramme for behagelige helhedsoplevelser hvor sjæl, holdning & hygge er i højsædet. Vi stræber hele tiden efter at blive et af de absolut mest foretrukne spisesteder i Herning grundet vores adfærd. Adfærd udvist i vores gøren med ansvar overfor maden, miljøet, medarbejdervelfærden, kulturen og hyggen.