Ginsmagning / drinkssmagning

Ginsmagning / Drinkssmagning i hjertet af Herning

Huset Poulsen tilbyder lækre ginsmagninger eller drinkssmagninger inde i Hulen. Til alt fra 15 personer og op til 60 personer.
Typisk tidspunkt for en smagning er kl. 17.30 – 20.00.

 

Smagningens forløb
En smagning fungerer således at aftenen startes kl. 17.30 med stor og lækker tapasbuffet. Hertil nydes en velkomstdrink.
Kl. 18.30 starter smagningen. Her smager I mellem 4 – 5 forskellige gins og 3 drinks hvis det er en drinkssmagning. Ved ginsmagningen, smager I både ginen ren og med tonic. Mængderne er moderate og der vil være en spand til resterne.

Pris
Et sådan arrangement koster 385,- pr. person og opefter alt efter ønsket. Bemærk tillægspriser ved fredage eller lørdage.

Det er muligt skære ned på antallet af gin som skal smages og således skrue op for tapasbuffeten. Eller omvendt.

Hvor
Smagningerne afholdes i Hulen, hvilket er vores tilstødende lokale til cafeen i stueplan.

Kontakt os
Lad os høre hvad du har af ønsker. Du kan henvende dig på: booking@cafepoulsen.dk

Pssssst……
Vi holder løbende ginsmagninger / drinkssmagninger som man kan tilmelde sig. Følg med på vores side “Events i Hulen”.

[us_grid columns=”2″ post_type=”attachment” items_quantity=”” images=”4336,4337,4335,4334″ type=”masonry” orderby=”post__in” items_gap=”” items_layout=”gallery_default” img_size=”large” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”2″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_cols=”2″][us_separator][us_cta title=”“Events i Hulen“” btn_label=”Gå til “Events i Hulen“” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.cafepoulsen.dk%2Fevents-i-hulen%2F|||” btn_style=”3″]Se og læs mere om hvilke spændende “Events i Hulen” der er at opleve i den kommende tid. Klik her:[/us_cta]