fbpx

Holdning til Allergener

ALLERGENE INFO

Stoffer og produkter som kan
forårsage allergier og intolerans

  1. Glutenholdige kornprodukter, dvs. hvede, rug, byg, havre, spelt, kamut eller hybridiserede stammer heraf, og produkter på basis heraf
    2. Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr.
    3. Æg og produkter på basis af æg.
    4. Fisk og produkter på basis af fisk,
    5. Jordnødder og produkter på basis af jordnødder.
    6. Soja og produkter på basis af soja
    7. Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)
    8. Nødder, dvs. mandler (Amygdalus communis L.), hasselnødder (Corylus avellana), valnødder (Juglans regia), cashewnødder (Anacardium occidentale), pekannødder (Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch), paranødder (Bertholletia excelsa), pistacienødder (Pistacia vera), queenslandnødder (Macadamia ternifolia) og produkter på basis heraf,
    9. Selleri og produkter på basis af selleri.
    10. Sennep og produkter på basis af sennep.
    11. Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø.
    12. Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter som samlet SO 2 skal beregnes for produkter, som de udbydes klar til brug, eller som de er rekonstitueret efter fabrikanternes instrukser.
    13. Lupin og produkter på basis af lupin.
    14. Bløddyr og produkter på basis af bløddyr.

 

 

Læs mere på: www.foedevareallergi.dk

Spørg endelig i baren efter yderlig info vedrørende
specifikke retter og vi vil gøre vores for at besvare
bedst muligt. Vi kan sagtens sætte minus og plus ved bestillingen, så retten efter dit ønske kan blive allergenefri i henhold til din specifikke allergi. Blot du selv bemærker at det er dit ansvar i samråd med os, at få fjernet og tilføjet det rette fødevarer.

Menu