fbpx

Holdninger til ansvarlighed

Vores holdninger til ansvarlighed

I KAMPEN MOD PLASTIK

Hos Poulsen har vi pr. februar 2019 udfaset brugen af plastik sugerør. Således serverer vi kun vores drikkevare med papirsugerør efter ønske fra gæsterne. Ligeledes anvender vi udelukkende pap og papiremballage til take-away / mad ud af huset. Så vi også her kan arbejde uden brugen af plastik.

Vi har indkøbt muleposer og genanvendelige poser til indkøb, herved har vi en klar vision om at skære ned på brugen af plastik.

Vi har hele tiden fokus på, hvor vi også kan sætte ind overfor at mindske plastik i vores brug og hverdag. Vi vil nemlig kæmpe kampen mod plastik. Dog har vi lang vej endnu men små skridt er bedre end ingen, er vores klare holdning.

I KAMPEN MOD MADSPILD

Vi har nedsat vores madspild i vores hver dag og ønsker kun at forsætte og blive endnu bedre i kampen mod madspild. Blandt andet har vi skabt fokus i menukortet ved at skrive på hver eneste side: “Tag dine gode rester med hjem, Så de kan nydes senere. vi pakker glædeligt ned til dig.”
Herved kan vi nedsætte spildet af god mad, der normalvis blot røg i skraldespanden.

Ligeledes har Poulsen altid haft et koncept, hvor vi serverede meget store retter, der umuligt kunne spises op. Dette koncept har vi gjort op med, så vores retter nu er mindre men også markant bedre og meget mere kvalitetsbetonede samt af mere bærekraftig karaktér. Eksempelvis bruger vi KUN øko-æg. Retterne er tilpasset i størrelsen så flere kan spise op og skulle nogen, mod forventning, stadig være sultne klarer vi dette med et smil gennem lidt ekstra supplement. Blot spørg betjeningen.

Vi bager vores egne brød efter behov og skulle nogle brød ikke blive spist, laver vi egne lækre croutoner af dem.

Kampen mod madspild er et væsentlig fokus i vores hverdag og vi har en vision om at blive meget bedre og mere bærekraftig på sigt.

I KAMPEN FOR
ØKO ÆG

Vi har siden 2016 brugt økologiske æg i al vores madlavning. Og dét vil vi forsætte med, det er en stor værdi for os.

Vi mener at små skridt i den rigtige retning er gode begyndelser. Dette er blot et fokusområde for os og vi har en vision om at implementere meget mere økologi og dyrevelfærd i vores dagligdag. Dog er det således at vi ikke må love noget, hvis vi ikke 100 % kan garantere at det er det samme hver gang. Dette gør det svært for os at kæmpe kampen i flere henseenderne. Vi forsøger eksempelvis altid at købe økologisk mælk og fløde. Men det kan være svært at garantere at vores leverandører kan levere dette til os. Reklamerer vi med dét og dét en dag ikke er økologisk, kan dette blive et problem. Herved reklamerer vi ikke altid med vores kampe for økologien og dyrevelfærden. Men vi forsøger det bedste vi kan og vi VIL blive bedre hele tiden.

I KAMPEN FOR NÆRVÆR

I en tid med mobiltelefoner og “følelsen af ensomhed” stiger, er vi gået ind i kampen for mere nærvær. Nærvær og tid sammen er noget af det mest værdifulde derfor opfordrer vi at tage dig / jer tid. Tid til at gøre noget “unyttigt” som vores HKH Dronning Margrethe 2. udtrykte det i hendes nytårstale. Tid er den betydeligeste værdi vi har. Hvornår tog du / I jer sidst tid, sådan rigtig tog tiden og lod den gå samt være ubemærket – Hvor du / I blot hyggede og var nærværende i jeres væren?

Derfor skriver vi på hver side i vores menukort: “I kampen for nærvær” Placér mobilen i lommen og nyd nærværet mellem hinanden.

Du kan også låne en oplader til din mobil, så du kan gå “opladet” herfra. Blot spørg betjeningen. Vi vil kæmpe for nærværet.

Menu