fbpx

Job hos Poulsen

Er du den helt rigtige?

Vi søger altid den helt rigtige til vores hus. Vi er ca. 35 ansatte hos Poulsen – så om du er udlært tjener eller uddannet kok og ønsker job i Herning så hører vi altid gerne fra dig. Måske du blot søger fritidsjob ved siden af skolen eller studiejob så har vi job og arbejdsmuligheder til dig.

Vi bruger meget tid på at “uddanne” vores personale. Når du ansættes bliver du herved en Poulsen’er. Du får din egen Personalehåndbog samt en rundvisning i hele virksomheden. Derefter kommer du på prøvevagter, hvor du kigger dine kolleger over skulderen indtil du er sat ind i tingene.

Hvis du skal søge job hos os skal du have følgende kvalifikationer:

  • engagement
  • Teamspirit
  • selvstændighed
  • udadvendthed
  • ambitioner
  • samarbejdsvillighed
  • fleksibilitet
  • helst brancheerfaring
  • modig
  • initiativrig

Søg uopfordret / opfordret

Du skal være velkommen til at søge uopfordret på: hr@cafepoulsen.dk

Søger du opfordret en af følgende opslåede stillinger under “Ledige stillinger” sendes ansøgningen til: kommunikation@cafepoulsen.dk

Vi er familien Poulsen

Poulsen’erne gør Poulsen Vores elskede Poulsen har eksisteret i 20 år og vi er stolte af både koncept, værdisæt og udvikling ligeledes behandler vi alle ansatte som familiemedlemmer. Vi er Poulsen’ere alle os som arbejder på Poulsen. Hos os er det Poulsen’erne som gør Poulsen og netop gør at vi elsker det vi laver, fordi vi gør det sammen.

Nedenfor kan du se følgende ledige stillinger hos Poulsen Herning. Disse søges med engagement. Vi venter på de rigtige så ansættelsesstart kan tilpasses den rette kandidat.

Deltids tjener med brancheerfaring søges
Passioneret fuldtids Kok søges – Stillingen er besat
Læs mere

Vi søger fuldtids kok

Vi er i udvikling og vores køkkenchef samt souschef har brug for en ‘supplerende souschef’ til vores dynamiske hus med mere end 35 dygtige Poulsen’ere (medarbejdere). Huset Poulsen består i dag af koncept-restauranten Poulsen 1ste og vores kvalitetsbevidste vincafe Cafe Poulsen. Vi stræber hele tiden på at flytte os mod mere kvalitet, ansvar og kreativitet. Både i form af vores overordnede koncept men også i form af vores menukort, vareudbud og atmosfære generelt. Vi vil fremad. Vi vil være det bedste, hyggeligste og mest anbefalede spisested i Midtjylland. Hvor hver eneste Poulsen’er er engageret, fordi vi elsker det vi laver. Vi vil skabe den ekstraordinære helhedsoplevelse for vores gæster, der både er trendsettende, råhyggelig, lækker og bærekraftig. Og det vil vi gøre sammen med netop dig som brænder for restaurationsbranchen med ambitioner og drive.

 

Løn og starttidspunkt

Løn efter kvalifikationer. Opstart snarest, dog er vi villige til at vente på dig som er den helt rigtige.

 

Forventningen

Vi forventer at du tager ejerskab og ansvar for ‘dit’ køkken, virksomheden og familien.

 

Du får

Vi garanterer fri hver anden weekend – lørdag og søndag. Vi har et hus og en ledelse med fokus på mennesket, arbejdsmiljøet og nærværet. Vi er klar til ping-pong om muligheder, visioner samt dine ambitioner og deraf klar til at stå sammen med dig om at gøre disse til virkelighed og hverdag. Hvis du har drive og engagement, så har vi en spændende og udviklende stilling til dig.

 

Ansøgning og frist

Send din ansøgning til Køkkenchefen: Nikolaj Rasmussen på kommunikation@cafepoulsen.dk Tidsfristen for at komme med i første(og forhåbentlig eneste) pulje er mandag d. 26. marts.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Køkkenassistent – Stillingen er besat
Se jobopslaget
Deltids tjener / bartender – Stillingen er besat
Læs mere

Vi søger en køkkenassistent til vores dygtige køkken

Vi er i udvikling og vores køkken har brug for yderlig og kompetent hjælp, grundet vores restaurantudvidelse. Derfor søger vi dig med engagement og passion for faget.

Du får
Du er garanteret fri hver anden weekend – lørdag og søndag. Vi har et hus og en ledelse med fokus på mennesket, arbejdsmiljøet og nærværet.

Huset Poulsen er
Huset Poulsen består i dag af koncept-restauranten Poulsen 1ste og vores kvalitetsbevidste vincafe Cafe Poulsen. Vi stræber hele tiden på at flytte os mod mere kvalitet, ansvar og kreativitet. Både i form af vores overordnede koncept men også i form af vores menukort, vareudbud og atmosfære generelt. Vi vil fremad. Vi vil være det bedste, hyggeligste og mest anbefalede spisested i Midtjylland. Hvor hver eneste Poulsen’er er engageret, fordi vi elsker det vi laver. Vi vil skabe den ekstraordinære helhedsoplevelse for vores gæster, der både er trendsettende, råhyggelig, lækker og bærekraftig. Og det vil vi gøre sammen med netop dig som brænder for restaurationsbranchen med ambitioner og drive.

Løn og starttidspunkt
Løn efter kvalifikationer. Opstart medio/ultimo april eller så snart det passer dig.

Forventningen
Vi forventer at du tager ejerskab og ansvar for arbejdet, maden, virksomheden og familien.

Ansøgning og frist
Send din ansøgning til Køkkenchefen: Nikolaj Rasmussen på kommunikation@cafepoulsen.dk Tidsfristen for din ansøgning er den 29. marts.

Arbejdspladsen:
Bredgade 38. 7400 Herning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere

Deltids tjener søges

Vi søger en deltids tjener / bartender med brancheerfaring og engagement.

Du får hos os
Vi søger dig som kender branchen som har lyst til at blive en del af familien med ambitioner og selvstændighed. Cafe Poulsen er en trendsettende og familieejet cafe, brasserie og vinbar med en smuk 1. sal som byder på Poulsen 1ste, vores selskabsrestaurant og eventlokale.
På 3. salen har vi BB&B – Burger, Bed & Brunch med 3
dobbeltværelser og 2 enkeltværelser. Derudover har vi et stort udeserveringsareal i sæsonen – Poulsens Plads.

Poulsen’erne gør Poulsen
Vores elskede Poulsen har eksisteret i 20 år og vi er stolte af både koncept, værdisæt og udvikling ligeledes behandler vi alle ansatte som familiemedlemmer. Vi er Poulsen’ere alle os som arbejder på Poulsen. Hos os er det Poulsen’erne som gør Poulsen og netop gør at vi elsker det vi laver, fordi vi gør det sammen.

Tiltrædelsesdato & Ansøgelsesfrist
Vi holder løbende samtaler og ansættelsesstart ligger medio juni.
Ansøgelsesfristen er 10. juni.

Tidsramme og løn
Du bliver timelønnet og du starter med 10 timer ugentligt, dog bliver der altid flere timer at hente for dem som vil.

Kontakt
Vil du være en del af familien? Vil du bidrage med engagement, ambitioner og teamspirit? Ja, så vil vi meget gerne se dig til en samtale.
Send din ansøgning til Shera Lin Tinggaard på: kommunikation@cafepoulsen.dk.

Arbejdspladsen:
Bredgade 38. 7400 Herning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Souschef – Køkkenchefens næstkommanderende – Stillingen er besat
Læs mere

Vi er i udvikling og vores professionelle Køkkenchef har brug for en fuldtids Souschef til vores dygtige køkken. Vi stræber hele tiden på at flytte os mod mere kvalitet, ansvar og kreativitet. Både i form af vores overordnede koncept men også i form af vores menukort og vareudbud generelt. Vi vil fremad. Vi vil være det bedste, hyggeligste og mest anbefalede spisested i Herning og omegn, hvor hver eneste Poulsen’er er engageret, fordi vi elsker det vi laver. Vi vil skabe den ekstra-ordinære helhedsoplevelse der både er trendsettende, rå-hyggelig, lækker og bærekraftig. Og det vil vi gøre sammen med netop dig som brænder for restaurationsbranchen med ambitioner, erfaring og drive.

Vi hedder ganske rigtigt Cafe Poulsen, men vores ambitioner er store og ikke ”begrænset” af navnet cafe. Vi ønsker at skabe den gode oplevelse for gæsterne hver gang og helst ved at overraske med både mad og service. Her er masser af plads til udvikling, udfoldelse og gode ideer. Derfor søger vi en kok med engagement, kreativ drivkraft og overblik.

Forventningen

Vi forventer at du tager fuldkommen ejerskab på dit og Køkkenchefens køkken samt maden der laves og serveres.

Dertil kvitterer vi med fuldkommen frihed for dig til at skabe et menukort du kan være stolt af i samarbejde med Køkkenchefen. Du kan få indsigt og ansvar for at udvikle arbejdsgange, struktur i køkkenet og generel optimering.

Vi er klar til ping-pong om muligheder, visioner samt dine ambitioner og deraf klar til at stå sammen med dig om at gøre disse til virkelighed og hverdag. Hvis du har drive og erfaring, så har vi et spændende og udviklende fuldtidsjob til dig.

Vi er Familien Poulsen

Bag Poulsen gemmer sig en særlig sjæl både fordi vores sted er familieejet og Hernings ældste men især fordi vi betragter vores fantastiske personale som familie. Sammen har vi i årrækker styrket vores kerneværdi om at skabe den hyggeligste tidslomme i dagligdagen. En tidslomme der giver ro til at give lidt slip, falde ned og bare være. Lige her. Vi vil forsætte med at udvikle os og værne om vores smukke samt lune rammer fordi vi elsker det vi laver. Og til smukke rammer høre lækker mad. Rigtig mad. Mad som er kreeret fra bunden med engagement og erfaring.

Tiltrædelsesdato

Vi har tid til at vente på dig som er den rette. Du kan tiltræde så snart du kan. Vi ser gerne det bliver primo juli. Men ingen hast. Vi søger dig som er den helt rigtige for vores udvikling, vores by og vores familie.

Tidsramme og løn

Dit job er et fuldtidsjob med 37 timer i ugen, der kan forekomme overarbejde og vagter som du og Køkkenchefen samarbejder om at få dækket. Du har fuldkommen fri hver anden weekenden – fra kl. 16.00 fredag til mandag morgen. Lønniveauet vurderes efter kvalifikationer. Vagterne vil være fordelt både dag og aften. Vores køkken lukker altid kl. 21.00 og udcheckning sker kl. 21.30.

Kontakt og ansøgningsfrist

Send din ansøgning til Køkkenchefen Nikolaj på: kommunikation@cafepoulsen.dk
Ansøgningsfrist d. 12.06.17.

Interviews sker løbende.

Arbejdspladsen: Bredgade 38. 7400 Herning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Menu