fbpx

Menu Huset Poulsen

– BRUNCH serveres fredage & lørdage –
Læs mere om vores brunch her

 

– KOKKENS UDVALG –
Pssst… vi anbefaler at tilvælge en “side order”

 

Husets flade svømmer fra Grethe
Frisk flad fisk fra Grethe i Esbjerg. Spørg betjeningen.
Hertil sæsonens garniture fra 169,-

 

Husets svøbte svømmer fra Grethe
Frisk hvid fisk svøbt i bagepapir og bagt med
sæsonens garniture og confiterede tomater 189,-

 

Den Jomfruelige Risotto
Cremet risotto med urter, parmesan og hvidvin.
Serveret med jomfruhummerhaler fra
Læsø og grøn pesto 172,-

 

Frisk hav til fredag på heden – min. 2 pers.
(Serveres kun fredage skal forudbestilles 4 dage forinden)
Østers. Jomfruhummere bagt med urtesmør og hvidløg.
Pil-selv-rejer. Lynstegt tun med syltet ingefær. Syltet hvid fisk.
Hertil rødløgsvinaigrette og aioli 295,- pr. pers.
Vi anbefaler champagne til

 

Oksefilet pr. gram
Smagfuld oksefilet ca. 225g. Hertil
kryddersmør og confiterede tomater 175,-
Tilkøb mere filet pr. 100g 39,-

 

Rørt tatar
Kalvetatar rørt med rå øko æggeblomme,
sennep, olivenolie, friske urter og sprød salat 149,-

 

– SIDE ORDERS –

Ristede petit kartofler 28,-

Byens bedste fritter 28,-

Vores kryddermayo 10,-

Lille salatanretning
Sprød salat med syltet løg og mandler
vendt i vinaigrette 35,-

Hvidløgsbrød 28,-
tilkøb smeltet ost 10,-

– NYE & GAMLE YNDLINGE –


Frisk Fish ‘n’ Chips
Hel fileteret fisk herefter paneret og friteret hertil
sprøde fritter, brændt citron samt hjemmerørt
sauce tatar og urter _________172,-

 

Vegansk salat
Bund af  grønt, stegt fennikel og syltet blomkål.
Toppet med frisk salat, confiterede tomater,, saltede
mandler, hummus og vinaigrette 125,-

Lækkert med fritter ved siden af

 

Cæsarsalat
Salat, confiteret kylling, bacon, løg, egne croutoner og saltede
mandler vendt i vores hjemmerørte cæsardressing.
Toppet med revet parmasanost 125,-

Tilkøb: Hvidløgsbrød 29,-
+ smeltet ost 10,-

 

Dansk laks & Rejesalat
Dansk laks, rejer, salat, bønner, confiterede tomater,
syltede blomkål og ingefær, hjemmerørt urtedressing og urter 139,-

Tilkøb: Hvidløgsbrød 28,- + smeltet ost 10,-

 

Poulsen Burger med dansk hakkedreng
Brioche bolle smurt med aioli fyldt salat, tomat,
løg samt en dansk Aberdeen hakkedreng toppet med
sweet relish, bacon og Emmentalerost. Hertil fritter og kryddermayo
som I bedst kender den 155,-

Tilkøb: Glutenfri bolle 17,-
Spejlæg 15,-

 

– DESSERT & SØDT –

De Go’e Unika Oste
3 gode Unika oste serveres med sødt og sprødt 89,-

 

Vegansk dessert
Vegansk vaniljeis hertil hjemmelavet
bærcoulis & crunch 79,-

 

Chokolademousse
Hvid og mørk chokolade sat som mousse,
hertil flødeskum og hakket pistacier 79,-

Hjemmebagt kage hertil cremefraiche 55,-

Isdessert fra Kastbjerg
3 kugler is. Vælg enten vaniljeis eller jordbærsorbet hertil rabarberkompot og crunch 79,-

 

Økologiske chokolader
3 små fyldte øko chokolader fra Elmelund 35,-

 

– BØRNERETTER –
Børne Fish ‘n’ Chips 79,-
Fritter & Pølser 59,-
Små frikadeller, fritter & ketchup 79,-

 

– SNACKS –

Hummus & Rugbrødschip 45,-

Brød & Olivenolie 35,-

Mandler & Grønne oliven 45,-

Lille pølsebræt med pølser fra Mørup med
surt, aioli og en humpel brød 69,-

Byens bedste fritter
med vores kryddermayo & ketchup 49,-

Hvidløgsbrød 28,-
tilkøb smeltet ost 10,-

 

 

Huset Poulsen er Hernings ældste brasserie beliggende i centrum af Herning på en af stadens gamle pladser, Poulsens Plads. Huset Poulsen er i dag et brasserie men vi startede for årtier siden som Cafe Poulsen. Huset Poulsen er et levende spisested i Herning, bestående af et brasserie / cafe / restaurant og en selskabsrestaurant ved navn Poulsen 1ste. Huset Poulsen er en familieejet og –drevet spisested & restaurant i Herning med fokus på frisk fisk, boble brunch og kvalitetsbevidsthed. Sammen med vores 45 medarbejdere værdsætter vi hver dag at kunne tilbyde vores gæster en unik ramme for behagelige helhedsoplevelser hvor sjæl, holdning & hygge er i højsædet. Vi stræber hele tiden efter at blive et af de absolut mest foretrukne spisesteder i Herning grundet vores adfærd. Adfærd udvist i vores gøren med ansvar overfor maden, miljøet, medarbejdervelfærden, kulturen og hyggen.