fbpx

Take Away Menu – Cafemad

Take Away Menu – Cafemad

Vi tilbyder et udsnit af vores menukort som “take away” / mad ud af huset.

Vi har valgt de retter som bedst egner sig som “take away”, dog anbefaler vi altid helst at vores mad nydes i vores råhyggelige lokaler. Mad gør sig bedst, når det serveres frisk fra køkkenet. Men grundet stor efterspørgsel på et faktisk “take away”-menukort i Herning, har vi nu lavet dette.

Vi giver lidt over 15% rabat på vores retter som “take away” / ud af huset. Ligeledes har vi investeret i miljøvenligt emballage og smidt plastik for porten.

Bemærk 2 ting i henhold til “take away”-menuen:
  1. Der tages forbehold for at vi ikke har tid til at lave mad ud af huset, da vores gæster inde i huset prioriteres først.
    Tak for forståelsen.
  2. Bemærk: Max. 6 kuverter  pr. ordre – alt over skal forespørges i god tid

_______________________________________________________________________

 

Se “Take away”- menuen

Klik på nedenstående link og se “Take away”-menuen som PDF-fil

Poulsens Take Away Menu

Menu

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Automattic\WooCommerce\Admin\get_current_screen() in /var/www/nickit.dk/public_html/cafepoulsen.dk/wp-content/plugins/woocommerce-admin/src/PageController.php:224 Stack trace: #0 /var/www/nickit.dk/public_html/cafepoulsen.dk/wp-content/plugins/woocommerce-admin/src/PageController.php(103): Automattic\WooCommerce\Admin\PageController->get_current_screen_id() #1 /var/www/nickit.dk/public_html/cafepoulsen.dk/wp-content/plugins/woocommerce-admin/src/PageController.php(201): Automattic\WooCommerce\Admin\PageController->determine_current_page() #2 /var/www/nickit.dk/public_html/cafepoulsen.dk/wp-content/plugins/woocommerce-admin/src/PageController.php(341): Automattic\WooCommerce\Admin\PageController->get_current_page() #3 /var/www/nickit.dk/public_html/cafepoulsen.dk/wp-content/plugins/woocommerce-admin/includes/page-controller-functions.php(40): Automattic\WooCommerce\Admin\PageController->is_connected_page() #4 /var/www/nickit.dk/public_html/cafepoulsen.dk/wp-content/pl in /var/www/nickit.dk/public_html/cafepoulsen.dk/wp-content/plugins/woocommerce-admin/src/PageController.php on line 224