Vores historie

[us_page_title description=”1″ font_size=”1.8rem” inline=”1″]
[us_breadcrumbs show_current=”1″ font_size=”0.9rem” align=”right”]

Cafe Poulsens historie

[us_image image=”1852″ size=”medium”]

Året hvor vores historie begyndte

I 1996 blev huset Poulsen købt af familien Tinggaard. Ind i 1997 blev Cafe Poulsen etableret af en forpagter og i 1998 overtog Jan Tinggaard og hans kone Ulla Sørensen driften af Cafe Poulsen.

[us_image image=”1873″ size=”medium”]

Året hvor Poulsens nye facade stod færdig

Siden starten af årtusindeskiftet havde vi planer om at udvide for bedre at udnytte af overetagen. Så fik vi endeligt godkendt tegningerne i 2003. Efter flere års planlægning stod vores flotte nye facade færdig i sommeren 2004. 

[us_image image=”1954″ size=”medium”]

Dette år modtog vi en pris fra Kommunen, som tak for at have beriget byen med et godt initiativ og en flot facade. Det er vi bestemt stolte af. Tak.

[us_image image=”1952″ size=”medium” img_link_target=”_self”]

Nu også et vinotek

Cafe Poulsen fik nu også fornøjelsen af at tilbyde vine i alle smagsnuancer. Her står udsøgte vine altid klar til at åbnes for et glas eller to efter lyst. Dette gælder stadig den dag i dag at vi har mange gode vine klar til at blive serveret på glas. Det er ligeledes muligt at komme en smut med i vores vinkælder til et kig eller et køb.

Vi har smuk vin inde for alle prisklasser såsom Petrus – Dominus og Astralis. Her kan inspirationen blomstre frit ved oplevelsen af de mange vine fra Toscanas hjerte til Barolo’s tunge drenge. Dybere i sortimentet findes Bordeaux’s smukke Cru klassificeringer og Bourgognes lette elegance. Ej at forglemme de flotte spanske skatte som Vega Sicilia Unico – Hacienda Monasterio Kempis og Espectacle.

[us_image image=”1742″ size=”medium” img_link_target=”_self”]

Frk. Poulsens Pandekager

Vi glædede os over at åbne dette lille initiativ – Hernings helt eget crêperie.
Frk. Poulsens Pandekager var et hyggeligt pandekagehus på Smallegade 9, 7400 Herning.
Her blev der serveret store og søde pandekager frisklavet foran kunden, forhandlet spændende fund fra gemmerne og lækker brugskunst.  Dette lille pandekagehus lukkede dog desværre i 2015.