fbpx

Afternoon Tea for 2

”AFTERNOON TEA” i hjertet af Herning

– en kultur som kredser om nærvær og livsnyderi. WE LOVE IT. #vielskerdetvilaver

Afternoon Tea er en råhyggelig kultur især velkendt fra vores nabo Storbritannien. Den handler om det lette og søde valg til den lille sult mellem frokosten og aftensmaden. Traditionelt serveres flere slags småt og sødt sammen med en kande te og herefter deles herlighederne i en ægte hyggestund mellem to – ”Tea for 2”.

En kultur vi Poulsen’ere kun kan elske, vi er jo cafeen med sjæl og hygge i særklasse. Og med Afternoon Tea kredses der jo om hygge, nærvær og søde sager – what’s not to love?

Derfor lancerede vi i 2016, takket være vores dygtige Køkkenchef og australske kok, denne kulturelle ”lækkerhed” alle dage mellem kl. 14.00 – 16.00. De små og søde valg vil alle bestå af ren kræs, der varierer efter kokkens valg. Hertil serveres te fra vores samarbejdspartner ”Perch’s Thehandel”. Der er således 2 kander ad libitum og valgfri te inkluderet i ”Afternoon Tea for 2”. Psst… teen kan ombyttes til kaffe eller kakao.

Invitér din sjæleven med i hjertet af Herning og nyd jeres helt egen hyggestund omkring ”Afternoon Tea”. Dog har den høje efterspørgsel gjort at det nu er en nødvendighed at forudbestille. Dette gøres blot på vores telefon: 97120944.
Prisen er 139,- pr. person – minimum 2 kuverter. Det er også muligt at ombytte sin te til sort kaffe eller varm kakao.

Vi GLÆDER OS HELT VILDT til at indføre denne kultur i vores by, som i sandhed kredser om nærvær og livsnyderi.