fbpx

Mød vores køkkenchef – Nikolaj Rasmussen

Huset Poulsens køkkenchef

Nikolaj Rasmussen aka “Kokke” blev headhuntet til Poulsen i 2015 og tiltrådte velfortjent stillingen som Køkkenchef i 2016.

Nikolajs professionalisme, engagement og sprælske person har tilført os stor værdi på flere plan. Han har været ambitiøs og løftet cafeens menustandard, så vores retning er mere ensartet, kvalitetsbetonet og spændende.

Nikolajs passion fik frit pludseligt nye højder og helt frit spil i februar 2018. Her åbnede Huset Poulsen nemlig også en restaurant “Poulsen 1ste”. En koncept-restaurant med ægte madhåndværk og passion på menuen.
Supplerende benytter han dagene til at opdage og sammensætte nye smagsmuligheder både til cafeen og restauranten samt tænke i lækre fornyelser og fortolkninger. Han har også et stort fokus på nedsættelsen af madspild i vores dagligdag.

I er altid velkomne til at kontakte vores køkkenchef og sende ham ris, ros og andre gode samt konstruktive forslag på:

npr@cafepoulsen.dk

__________________________________________________

Huset Poulsen er Hernings ældste brasserie beliggende i centrum af Herning på en af stadens gamle pladser, Poulsens Plads. Huset Poulsen er i dag et brasserie men vi startede for årtier siden som Cafe Poulsen. Huset Poulsen er et levende spisested i Herning, bestående af et brasserie / cafe / restaurant og en selskabsrestaurant ved navn Poulsen 1ste. Huset Poulsen er en familieejet og –drevet spisested & restaurant i Herning. Sammen med vores 45 medarbejdere værdsætter vi hver dag at kunne tilbyde vores gæster en unik ramme for behagelige helhedsoplevelser hvor sjæl, holdning & hygge er i højsædet. Vi stræber hele tiden efter at blive et af de absolut mest foretrukne spisesteder i Herning grundet vores adfærd. Adfærd udvist i vores gøren med ansvar overfor maden, miljøet, medarbejdervelfærden, kulturen og hyggen.