fbpx

Vores Cafe Poulsen

[us_page_title description=”1″ font_size=”1.8rem” inline=”1″]
[us_breadcrumbs show_current=”1″ font_size=”0.9rem” align=”right”]

Det nye Cafe Poulsen

[us_separator show_line=”1″ line_width=”default”]
Vores Cafe Poulsen

Vi har i familien bag brugt utallige gode stunder til at italesætte, hvad Cafe Poulsen er for os og hvilke værdimæssige ben der udgør Poulsen. Hvorfor vælger vi at stå op til vores Cafe Poulsen hver dag og hvad driver os? I samarbejde med vores uundværlige medarbejdere har vi fået sat ord på vores kerne, som vi alle er stolte af. Sammen vil alle vi Poulsen’ere værne om helhedsoplevelsens ”høje kvalitet, plads og råhygge”. Det er den gode helhedsoplevelse som driver os helt brændende til det vi gør.

Dog øver vi os hele tiden på at blive bedre, stærkere og lade vores kerneværdier skinne skarpere igennem hver en del af Cafe Poulsen.

Cafe Poulsen er en familieejet og drevet virksomhed, der sammen med sine ca. 35 medarbejdere hver dag værdsætter at kunne tilbyde gæsterne en kvalitetsbetonet cafeoplevelse. Vi må nemlig ikke glemme, at vi hedder Cafe Poulsen og derfor er en cafe, trods vi nogle gange lader både indretning og retter forekomme mere som en restaurant. Dog er dette netop også kimen til vores unika.

Vi er stolte af vores Cafe Poulsen

Vi er stolte af vores gamle og solide cafe, der i 2016 har eksisteret i 20 år. Med snart 20 år på bagen vil tiderne sætte sine spor, så udvikling og omskrivelser fylder dagsordenen. Derfor har vi i familien bag Poulsen, brugt dagene til at sætte ord på, hvad det Cafe Poulsen er, der engagerer os hver eneste dag.
For Jan ”Far Poulsen” handler det om at skabe en oplevelse omkring eksklusiv vin og komplementerende mad, som giver hver gæst en god historie med.
For Ulla ”Mor Poulsen” er det at inspirere gennem indretning og atmosfære, der også er skabt af et engageret og smilende personale, som alle værdsætter deres arbejdsplads med en familiefølelse.
For Marco ”Søn Poulsen” handler det om at gæsterne får de optimale rammer for en sublim helhedsoplevelse med professionelle og mindeværdige indtryk – helt fra maden til såvel musikken og servicen.
For Shera Lin ”Datter Poulsen” handler det om at Cafe Poulsen forbliver et helt unikt og usammenligneligt sted, hvor prisernes konkurrencedygtighed ikke er et eksistensgrundlag men derimod engagement, kvalitet og ansvar. Så gennem mange gode timer over flotte rødvine og lækker mad, har vi sammen fundet benene som Cafe Poulsen skal stå på.


Cafe Poulsen er sin helt egen, hvor kvalitet, plads og råhygge er i højsædet.

Hos os er vores værdier vores unika. Vi vil derfor være frontløbere når det kommer til ”Kampen mod madspild”. Vi ønsker at nedsætte madspild gennem flere elementer i vores dagligdag.

Blandt andet har vi skabt fokus i menukortet omkring vores ”Genbrugsstation”, som er en station med
”To-Go” emballage. Således opfordrer vi mere direkte gæsterne til at tage deres madrester med hjem, så de kan nydes senere. Herved kan vi nedsætte spildet af god mad, der normalvis blot røg i skraldespanden.
Ligeledes har Poulsen altid haft et koncept med meget store retter, der umuligt kunne spises op – også dette koncept vil vi gøre op med. Vores retter er nu mindre, men også det markant bedre og mere kvalitetsbetonede. Dog ønsker vi ikke, at nogen af vores gæster føler sig sultne, når de er færdige med at spise. Derfor henviser vi altid til at nyde ad libitum fra vores brødbuffet samt ”Tilbehørsstationer”. Ligeledes supplerer vi også gerne med flere pommes frites eller kartofler.

Kvaliteten har også fået sit ubestridte indpas og vi er derfor stolte over at kunne tilbyde mere økologi, råvarer af høj kvalitet, ansvar og udsøgt kaffe fra mikroristeriet
COPENHAGEN COFFEE LAB.

Cafe Poulsen skal være stedet, hvor pladsen mellem bordene giver rum til kvalitetshygge, så kaffen, vinen, øllen og drinksne kan nydes i ro og mag og gæsterne kan medbringe en bog, computer eller lidt arbejde og sidde uforstyrret og nyde den livlige summen.
Råhyggen skal fylde krogene inde som ude.
Vi ser frem til de lyse døgn, hvor vores lille torv bobler af liv under tæpper ude i aftensolen. Hvor der også her hygges med eksklusive vine, dampende kaffe og
kvalitets mad.

Cafe Poulsen skal være Herning og omegns foretrukne cafe for kvalitets hygge.