fbpx

Vores historie

1996 Året hvor vores historie begyndte

I 1996 blev huset Poulsen købt af familien Tinggaard. Ind i 1997 blev Cafe Poulsen etableret af en forpagter og i 1998 overtog Jan Tinggaard og hans kone Ulla Sørensen driften af Cafe Poulsen.

2004 Året hvor Poulsens nye facade stod færdig og en restaurant på 1. salen også stod færdig i 2005. Efter flere års planlægning stod vores flotte nye facade færdig i sommeren 2004.

2005 – Dette år modtog vi en pris fra Kommunen, som tak for at have beriget byen med et godt initiativ og en flot facade. Det er vi bestemt stolte af. Tak.

2009 Nu også et vinotek. Cafe Poulsen fik nu også fornøjelsen af at tilbyde vine i alle smagsnuancer. Her står udsøgte vine altid klar til at åbnes for et glas eller to efter lyst. Dette gælder stadig den dag i dag at vi har mange gode vine klar til at blive serveret på glas. Det er ligeledes muligt at komme en smut med i vores vinkælder til et kig eller et køb.

Vi har smuk vin inde for alle prisklasser såsom Petrus – Dominus og Astralis. Her kan inspirationen blomstre frit ved oplevelsen af de mange vine fra Toscanas hjerte til Barolo’s tunge drenge. Dybere i sortimentet findes Bordeaux’s smukke Cru klassificeringer og Bourgognes lette elegance. Ej at forglemme de flotte spanske skatte som Bodega Vega Sicilia – Hacienda Monasterio Kempis og Espectacle.

2011 åbnede vi Frk. Poulsens Pandekager. Vi glædede os over at åbne dette lille initiativ – Hernings helt eget crêperie.
Frk. Poulsens Pandekager var et hyggeligt pandekagehus på Smallegade 9, 7400 Herning.
Her blev der serveret store og søde pandekager frisklavet foran kunden, forhandlet spændende fund fra gemmerne og lækker brugskunst.  Dette lille pandekagehus lukkede dog desværre i 2015. Men vi fik prøvet en drøm af.

2020 blev Café Poulsen til Huset Poulsen

Efter 2 årtier som en cafe skiftede Cafe Poulsen i 2020 koncept og navn til Huset Poulsen. Herved er Huset Poulsen i dag et brasserie med frisk fisk, frilandskød, veganske og vegetariske retter, stor vinkælder og faglært personale som vi elsker som familie.

 

 

Huset Poulsen er Hernings ældste brasserie beliggende i centrum af Herning på en af stadens gamle pladser, Poulsens Plads. Huset Poulsen er i dag et brasserie men vi startede for årtier siden som Cafe Poulsen. Huset Poulsen er et levende spisested i Herning, bestående af et brasserie / cafe / restaurant og en selskabsrestaurant ved navn Poulsen 1ste. Huset Poulsen er en familieejet og –drevet spisested & restaurant i Herning med fokus på frisk fisk, boble brunch og kvalitetsbevidsthed. Sammen med vores 45 medarbejdere værdsætter vi hver dag at kunne tilbyde vores gæster en unik ramme for behagelige helhedsoplevelser hvor sjæl, holdning & hygge er i højsædet. Vi stræber hele tiden efter at blive et af de absolut mest foretrukne spisesteder i Herning grundet vores adfærd. Adfærd udvist i vores gøren med ansvar overfor maden, miljøet, medarbejdervelfærden, kulturen og hyggen.